29-06-07

Slecht Nieuws !!

Slecht nieuws Omloop Het Volk mag ik ook al op mijn buik schrijven . Het onderzoek bracht niets op , ze vinden het maar niet . Nu moet ik Vrijdag 6/07/2007 een NMR-onderzoek doen . Hopelijk levert dit wel iets op . Normaal zou ik volgende week mee doen aan de Ronde van Luxemburg maar daar moet ik ook al forfait voor geven dus het zal nog eventjes zijn tegen dat ik terug mag koersen . Jammer voor de voorbereidening..

 

Groetjes thomas

11:06 Gepost door Thomas Vernaeckt in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

23-06-07

 

YupzZz.. Dit weekend mag ik nog steeds nie koersen . Deze week mocht ik dinsdag de trainingen hervatten maar op een klein versnellingske . Na 2u trainen moest ik elke keer terug naar huis komen van de pijn en mijn dokter zei dus dak ik niet mocht koersen . Spijtig want het is morgen den Ardense-Pijl die ik wel grag had mee gereden . Nu moet ik maandag een onderzoek doen op mijn in knie waar we dan hopelijk meer informatie over krijgen wat er eigenlijk aan de hand is. Hopelijk kan ik volgende week Omlop Het Volk mee rijden Hopelijk!! Ik laat volgende week maandag een seintje hoe het onderzoek was .

 

Groetjes Thomas

13:02 Gepost door Thomas Vernaeckt in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-06-07

 

Heey iedereen , dit weekend rijd ik geen wedstrijden . Deze week is er op training iets in mijn knie geschoten waar ik heel de week last van heb . Wanneer ik probeer macht op mijn pedalen te zetten hebbek pijn in en rond mijn knie en mijn dokter zei me van paar dagen te rusten . Dus is er dit weekend geen wedstrijd hopelijk kan ik volgende week wel deelnemen aan de Ardense Pijl. Ik laat in de loop van de week nog iets achter ;)

 

Groetjes thomas

18:03 Gepost door Thomas Vernaeckt in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-06-07

Koers Waver-Rijmenam

Gisteren was het Waver-Rijmenam een wedstrijd van de topcompetitie . We moesten 177 km afleggen waarin de eerste 50km bergop waren de andere 127km plat we waren met 203 renners aan de start . Er werd van in de start al een mooi tempo gereden da blijkte toen we op onze kilometriek keken we hadden 46km afgelegd in het eerste uur , het tweede uur hadden we zelf 48gemiddeld het was een echt snelle wedstrijd met veel ontsnappingen maar die nooit lang duurden . Toen we de laatste ronde in gingen reden er 13reners weg en ik voelde mij goed om mee te springen met die renners maar Kevin Ista de leider in de topcompetitie zat naast mij dus ik dacht dat ik beter bij hem blijf wat later een foute keuze was want die 13 renners bleven weg ook al was het maar 14seconden we sprinten dus voor een 14de plaats en op 200m zat ik in een 4de positie ik kon niet beter zit en toen ik op een goed 75m van de aankomst wou ik beginnen sprinten maar toen kwam er een renner voor mij rijden en reed recht in mijn voorwiel en reed zo 2spaken uit mijn voorwiel en zo heb ik mij moeten laten uitbollen over de aankomst en zo finishte ik als 21ste van de 203 deelnemers . Ik voelde mij in deze wedstrijd super goed ik kwam nie uit de eerste 30 de hele wedstrijd en ik had nog over achter de wedstrijd dus volgens mij zittek op schema voor de voorbereiding op het crossseizoen hopelijk blijf ik gespaard van valpartijen en ziektes . Dit weekend weet ik nog niet waar ik koers maar dat komt er in de loop van de week nog op .

 

Groetjes Thomas

14:35 Gepost door Thomas Vernaeckt in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-06-07

Parijs-Roubaix

Zondag 3 juni was het Parijs-Roubaix . Een echte koers voor mij veel kasseien . Maar dinsdag 29/05/2007 was mijn seizoen bijna naar de knoppen . Ik moest uitwijken voor een wagen die van de colruitparking kwam en die zonder kijken op de rijbaan kwam . Bij het uitwijken raakte ik een paaltje met mijn pols . Mijn pols zwelde direct op en de dag erna ging ik voor de zekerheid bij de dokter die mij direct zei dat ik er foto's moest van laten trekken . Er waren geen breuken ma een zware kneuzing . Gij rade mij eerst aan om niet te starten zondag maar ik wou zo een mooie wedstrijd nie laten vallen en dus tapete mijn dokter heel goed mijn pols in voor de steun . Terug naar zondag . De wedstrijd was 185km met 22 kasseistroken in . Van in het begin van de koers kon ik mij vrij makkelijk vooraan houden toen we de erste kasseistrook passeerde na 50km kwam ik er als 4de over toen we aan de 2de kasseistrook begonnen ook . Ik voelde mij echt goed op de kasseien maar toen we op de 3de kasseistrook kwamen liep het helemaal fout ; ik zat in een 10de positie en toen reed ik lek ik moest zo waar 6min wachten tot ik een nieuw wiel had . Ik kwam helemaal alleen in de wind en kwam terug in een gelost groepje . Ik en nog 2 andere renners reden weg van uit dat groepje terug naar het peleton en na een hele tijd achtervolgen kwamen we terug in het peleton . Ik had heel wat kracht verloren door die inspanning maar zette mij direct in de kop van het peleton want op de kaseien breekt het peleton steeds in twee en dat gebeurde terug . Op een lange kasseistrook trokken de mannen van Rabobank er aan door en we reden weg met 30 renners toen ik plots merkte in een bocht terug lek te staan en viel door de lekke band op mijn slechte pols . Dus moest ik het eerste peletonneke laten gaan en moest een wiel nemen van  de mavicmoto maar was onder tussen heel wat tijd verloren en posities . De moed zat in mijn schoenen en de pijn in mijn pols werd erger en erger . Ma ik zou de piste halen ! Op 25km van het einde viel ik terug plat en er was geen neutrale wagen ofzo in de buurt en moest 25km op platte tube rijden , Carrefour De Larbre en nog 6 andere stroken.. Zo verloor ik nog meer minuten en posities maar ik heb de piste wel gehaald ook al eindigde ik ver achter de eerste . Maar ik voelde mij echt heel goed ma met al de pech en met dan te vallen op mijn pols liep het helemaal anders uit dan verwacht . Spijtig genoegt .

 

Groetjes thomas

09:56 Gepost door Thomas Vernaeckt in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |